Na oblastním sněmu byl zvolen nový předseda ANO Ostrava

Jan Veřmiřovský se stal na sobotním sněmu novým oblastním předsedou. Ve svém projevu členům slíbil větší komunikativnost, otevřenost a snahu stmelit nejen členy mezi všemi místními organizacemi v Ostravě, ale také zástupce uvnitř všech zastupitelských klubů. Věříme, že se mu to povede! Gratulujeme ke zvolení.

 

 

RNDr. Jan Veřmiřovský Ph.D. (35 let, ženatý, 1 syn – Matěj)

Jan Veřmiřovský se narodil a žije v Ostravě. Vystudoval Ostravskou univerzitu v oboru biologie a chemie pro střední školy, následně také doktorské studium Vzdělávání v chemii na Univerzitě Karlové v Praze. Pracoval na pozicích středoškolského učitele na gymnáziu a odborného asistenta Ostravské univerzity. V současnosti je ředitelem základní školy ve Staříči, vědeckým pracovníkem Ostravské univerzity, pracovně se také věnuje lektorské činnosti pro různé subjekty dalšího vzdělávání.

V hnutí ANO je členem od července 2014. Od listopadu daného roku je zastupitelem hnutí ANO na Statutárním městu Ostrava a členem kontrolního výboru. Od ledna 2015 působí také v celostátní expertní skupině vzdělávání ANO, je také předsedou komise pro vzdělávání, vědu a výzkum SMO.  Dne 17. ledna 2015 byl zvolen oblastním předsedou hnutí ANO v Ostravě.

 

18. 1. 2015